Castigul! Acesta este principalul factor care ne face sa alegem un loc de munca in videochat. Cum este si normal, castigurile ne fac sa ramanem sau nu intr-un domeniu, nu am cunoscut pe nimeni care sa munceasca fara sa aiba nevoie de bani!.
Foarte multe fete sunt ingrijorate de faptul ca nu arata perfect si nu vor reusi sa faca bani in acest domeniu ! Sper ca acesta pagina sa iti raspunda la cateva intrebarii.

Cati bani pot castiga in videochat daca sunt incepatoare?  In cat timp pot castiga sume de 500010.000$? Pot lucra in acest domeniu daca nu arat 90-60-90?

  1. Cati bani pot castiga din videochat daca sunt incepatoare? Nu cred ca sumele sunt reale  si vreau sa fiu sigura ca nu voi pleca acasa cu 0 ron dupa prima sesiune de lucru!
Stim sigur ca media castigurilor modelelor la inceput este intre 500 – 1200$  acest lucru difera de la o fata la alta. Este important sa stapanesti limba engleza macar la nivel conversational (sau sa fii dispusa sa o inveti), aspectul fizic sa fie placut (ingrijit), cat de repede te acomodezi cu acest domeniu, cat de bine poti pune in practica sfaturile date de catre trainerii nostrii iar sumele incep sa se contureze din primele zile  petrecute in echipa noastra 
  2. In cat timp pot castiga sume de 500010.000$?
 Un model de videochat  implicat total in aceasta activitate, poate atinge sume de 5000$ – 10.000$ – 15.000$ in mai putin de 1an de activitate. Aceasta diferenta depinde de tine, cat de mult iti dai interesul si cu cata seriozitate tratezi acest loc de munca. Devotamentul nostru pentru obiectivul fiecarui model de videochat este imens. Daca ai ambitie, esti serioasa si ai rabdarea necesara pentru a invata  din tainele acestului job, poti atinge usor si tu sumele visate!
 Este foarte important ca din clipa in care  susti interviul cu managerul nostru, sa stii ce iti doresti, sa ai incredere in propriile puteri si sa urmezi sfaturile specialistilor nostri (daca ai nelamuriri poti intreba).
Cum am spus si mai sus, ambitia, seriozitatea si rabdarea, sunt factori cheie in acest proces. Atitudinea, este de asemenea importanta, daca in fata camerei vei fi zambitoare si optimista este imposibil sa nu reusesti. 

 

3.Pot lucra in acest domeniu daca nu arat 90-60-90?
Da, sigur ca poti! Asa cum este si normal facem o mica selectie, dar nu trebuie sa arati perfect pentru a te angaja. Iti recomand sa dai click aici pentru a vedea care sunt criteriile noastre de angajare!
 
Meniu